Ga naar de inhoud

Lease een bedrijfsfiets

Waarom een fiets leasen?

Ook die vervelende filles beu? Tegenwoordig ben je met de fiets vanuit Schoten veel sneller op je bestemming, maar er is uiteraard veel meer.

Fietsen is goed voor het milieu. We nemen als fietser minder plaats in dan de auto en creëren meer plaats. Onze gezondheid krijgt een boost omdat we meer in beweging zijn. Maar fietsen op zich is toch al gewoon mega fijn, toch?!

Lease de fiets van jouw dromen

Zorgeloos onderweg met de meest complete verzekeringsdekking

Een onderhoudspakket afgestemd op jouw gebruik

Voordelen fietsleasing voor werkgevers.

  • Kostenneutraal. Fietsleasing is niet alleen voordelig voor je werknemers, maar ook voor je organisatie heeft het tal van voordelen. Het kan kostenneutraal in geval van verrekening met het brutoloon.
  • Minimum aan administratie. De leasemaatschappij is 24/7 het aanspreekpunt voor jou en de fietsers.
  • Positief werkgeversimago. Fietsleasing past perfect in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien heeft je bedrijf dan een streepje voor in de ‘war for talent’. Werknemers verkiezen vaak een bedrijf dat inzet op flexibel verlonen en duurzame mobiliteit.
  • Minder verzuim. Werknemers die fietsen, werken aan hun fysieke en mentale gezondheid. Onderzoek toont dan ook aan dat fietsers jaarlijks gemiddeld 1 à 2 dagen minder ziek zijn dan automobilisten. Tal van fysieke en mentale voordelen dus!

Voordelen fietsleasing voor werknemers.

  • Een betere gezondheid & milieu. Volgens onze fietsers zijn dat de voornaamste redenen om naar het werk te fietsen. Wil jij ook een steentje bijdragen aan je gezondheid en het milieu? Dan is fietsleasing iets voor jou!
  • Geen files of parkeerproblemen. Ruil je wagen in voor de fiets en begin je dag zonder stress, files en parkeerproblemen.
  • All-in leasepakket. Je geniet gedurende de leaseperiode van je favoriete fiets inclusief ontzorgende diensten.
  • Financieel voordeel. Een fiets leasen via je werkgever is tot 40% voordeliger dan een privéaankoop.

ONZE FIETSLEASEPARTNERS