UW SERVICE - ONZE PRIORITEIT

Hierin maken wij het verschil!

ONZE WERKWIJZE

  • 1e Gratis nazicht na aankoop van uw nieuwe fiets
  • Wij werken het liefst op afspraak. 's Morgens uw fiets brengen, 's avond staat deze al klaar.
  • Kleine herstellingen herstellen we zo spoedig mogelijk.  Hiervoor hoeft U geen afspraak te maken.
  • Problemen met vervoer?  Wij beschikken over een bestelwagen en kunnen uw fiets ophalen.
  • Een goede bandendruk is van groot belang, wij pompen deze gratis voor U op.
  • Wij trachten altijd te herstellen vooraleer te vervangen.
  • Steeds zoeken wij naar de voordeligste prijs zonder te besparen op de kwaliteit.

EIGEN WERKHUIS

Alle herstellingen gebeuren altijd in ons eigen werkhuis. Wij zijn voorzien van alle gereedschappen, lasapparatuur, draaibank, kortom alles wat nodig is voor de perfecte behandeling van uw fiets. De echte fietsenmaker, die kan U bij ons nog vinden! Wielen maken wij nog in eigen huis en zelfs spuitwerk is ons niet vreemd. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg!

JARENLANGE ERVARING

Onze fietsenwinkel bestaat reeds meer dan 20jaar maar Walter Leten heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de mechaniek en elektriciteit! Samen met de jonge garde zijn er vele jaren ervaring aanwezig om uw fiets steeds in topconditie te houden.

HERSTELLING ALLE MERKEN

Om de snelheid en de kwaliteit te blijven garanderen geven wij voorrang aan de bij ons aangekochte fietsen! Wat betreft elektrische fietsen niet bij ons aangekocht weigeren we herstellingen te doen aan het elektrisch gedeelte. Wij volgen voor onze merken steeds de nodige bijscholingen om U de beste service te kunnen geven.

TOEKOMST VERZEKERD

De echte fietsenmaker is een uitservend ras, net daarom zijn wij fier dat onze toekomst verzekerd is. In 2018 verbouwde we onze zaak waardoor we nog descennia lang kunnen beantwoorden aan de trends binnen de fietssector. Walter Leten gaf inmiddels de fakkel door aan de jonge garde. Onder zijn goedkeurend oog is Fietsen Leten 2.0 uw fietsspeciaalzaak voor nog jaren fietsplezier.