OFFICIEEL DEALER VAN VOLGENDE MERKEN

Verder kan je bij ons terecht voor Dahon plooifietsen, Bike Fun Kids kinderfietsen, Frappé, Eddy Merkckx,...

BATAVUS

Een nieuwe fiets vinden, is niet altijd gemakkelijk. Je wilt een tweewieler met karakter. Als fietser heb je je eigen voorkeuren. Is dat voor jou gemak en stevigheid? Of staan licht gewicht en comfort bovenaan op je lijstje? Batavus heeft fietsen in huis voor elk gebruik en elk moment!

Bekijk hier alle fietsen.

GRANVILLE

Granville, made in Belgium! Reeds 85jaar ervaring in het bouwen van jouw droomfiets. Nu is dit fietsenmerk uitgegroeid tot een grote speler in de fietsindustrie, met als verschillende awards tot gevolg! Op sportief vlak behaalde de Granville MTB reeds meerdere titels op Belgische bodem!

Bekijk hier alle fietsen.

NORTA

Op en top Belgisch! Al 3 generaties lang zit de passie voor fietsen verweven in de NORTA-producten. De combinatie van meer dan 90 jaar ervaring, vakmanschap en traditie met de meest vooruitstrevende technologie, leidt naar perfectie.

Bekijk hier alle fietsen.

Van A tot Z, wij hebben het allemaal!

ELEKTRISCH - KINDERFIETS - LOOPFIETS - MOEDERFIETS - MTB - RACE - SPORTHYBRIDE - STAD & LIFESTYLE - TOUR - TREKKING - VOUWFIETS

RIDLEY

De meeste grote Belgische wielerverhalen uit de geschiedenis starten nederig. Wat in 1990 begon als een onderaanneming voor het bouwen van fietsframes op maat, groeide vanaf 1997 snel uit tot het gereputeerde fietsenmerk dat Ridley vandaag de dag is. Teams en renners op het allerhoogste niveau zijn Ridley enorm erkentelijk, mede omdat het merk talloze innovaties en ongeëvenaard vakmanschap naar de fietsindustrie heeft geloodst. #BuiltForGlory

Bekijk hier alle fietsen.

GIANT

Giant: één van de grootste fietsenbouwers ter wereld! In 2014 verkocht Giant wereldwijd zo'n slordige 7 miljoen fietsen, enorm dus... Giant Belgium heeft speciaal voor ons telkens een zeer mooie collectie waar de rest van de wereld best jaloers op mag zijn! De technologie van Giant staat ook nooit stil waardoor u steeds met de meest kwaliteitsvolle fiets zal rijden. E-bike, mtb, race, kids,... voor iedereen is er een Giant!

Bekijk hier alle fietsen.

SPARTA

Sparta heeft de beste e-bikes van Nederland. Prijswinnend op design en prestaties. 100 jaar innovatie sinds 1917. Al jarenlang zorgt Sparta voor opschudding in de fietsenbranche. Met de introductie van de Smart e-bike als meest recente wapenfeit!

Bekijk hier alle fietsen.

Service en garantie

Wij hebben zorgvuldig voor onze merken gekozen omdat service naar de klant toe enorm belangrijk is. Deze service kunnen wij enkel bieden indien onze leveranciers ook van deze gedachte zijn! Samen kunnen we dan ook het verschil maken en de klant met een goed gevoel laten genieten van zijn fiets. Indien er dan toch een probleem opduikt dan kan U voor de volle 100% op ons rekenen. Blijf niet met je vragen zitten, wij staan klaar voor uw fietsgenot! Hierin maken wij het verschil.